DAY IN THE LIFE | Fotografie

Day in the Life fotoshoot Overijssel

Wat als je als gezin op de foto staat zoals jullie echt zijn?

Gezins fotoshoot twente

Het leven met zijn gewone momenten,  routines en eenvoud. Tandenpoetsen, samen een spelletje doen. Wat herinner jij nog van toen je klein was? 

Voor mij is het antwoord eenvoudig.
Ik herinner me veelal de kleine momenten die in eerste instantie misschien helemaal niet bijzonder lijken. Ontbijten, aankleden, tandenpoetsen, racen om op tijd te komen ondanks dat de school aan de overkant van mijn straat staat. Ik herinner mij de boterhammen die mijn moeder smeerde en de kopjes thee.
De krant die mijn moeder las en mijn broer en broertje die altijd iets anders op tv wilde kijken dan ik. Mijn vader die aan het eind van zijn werkdag thuis kwam.. echt de kleine dingen. 

Opvoeding en het echt samen zijn als gezin. Voor mij een van de meest waardevolle dingen. 

Zeker nu ik zelf moeder ben van 2 kinderen. De tijd vliegt voorbij. Ik kan zo genieten van de kleine koppies en hun uitdrukkingen. Hoe ze binnen een seconde van boos naar blij kunnen gaan en andersom. Bij mijn kinderen straalt de ondeugendheid uit de ogen. Juist die momenten leg ik vast. Hun jeugd, hun kleine karaktertjes, precies zoals ze zijn

Een Day in the life shoot doe je niet voor jezelf, je doet het voor hen. Zodat ze later als ze groot zijn terug kunnen zien hoe het vroeger was, toen ze klein waren. De kleine aanrakingen tussen ouder en kind, de blikken, de liefde maar vooral de eenvoud.  

Day in the Life fotoshoot Overijssel

perfecte momenten in imperfectie

Voor een mooi statieportret moet je niet bij mij zijn. Ik zie perfecte momenten in imperfectie. Hoe leuk is het om uiteindelijk die foto’s te bundelen in een fotoboek. Samen met jullie maak ik van de Day in the life sessie niet zomaar een dag. Het is jullie dag samen met elkaar die ik vastleg. Ik ben er wel maar ik ben er niet. 

Wat ik vooral niet ga doen? 

Mij bemoeien met wat jullie moeten doen, hoe jullie moeten staan of kijken. Weet je nog? Het draait om eenvoud

Day in the Life fotoshoot Overijssel
Day in the Life fotoshoot Overijssel

Misschien ben je bang dat je kinderen zich net anders gedragen als ik er ben, ze boos worden of verdrietig zijn. 

Het kan best spannend zijn dat ik langs kom om te fotograferen. Emoties die allemaal kunnen voorkomen en waar ik als moeder en fotograaf niet van schrik. Sterker nog, ik ben echt wel wat gewend. Wat vooral belangrijk is, is dat er een klik is tussen mij en jullie zodat jullie vertrouwen hebben in wat er komen gaat. Tijdens een korte online kennismaking kunnen we zien of de klik er is. Tijdens dat gesprek kunnen jullie vragen stellen en verwachtingen uitspreken. Klikt het? Dan plannen we een datum en maken we er samen een mooie dag van.

Day in the life twente

HOE // WAT // Waar?

waar je wil

Het zijn de kleine dingen. Dus op de dag dat ik langs kom om te fotograferen doen we wat jullie normaal doen. Wandelen, koffiedrinken, boterhammen eten, naar de speeltuin, aankleden, spelletje spelen, knippen, koken, plakken…. je snapt het. De gewone dingen.

En ja geloof mij, hierin zit meer emotie dan je denkt

 

PAkKETTEN

Deze pakketten heb ik samengesteld om de mooiste momenten uit jullie gezinsleven te halen. 

-

DAY IN THE LIFE 2 uur
 • 240 euro
  incl. btw
 • 2 uur aanwezig op locatie
 • Alle foto's in hoge resolutie en één voor één zorgvuldig bewerkt zonder watermerk
 • -
 • Online gallerij waar je foto’s kunt bekijken, downloaden in hoge kwaliteit en delen met vrienden & familie
 • Vervoerskosten inbegrepen binnen een straal van 60 km ​
 •  
 • Cadeau: Fotoboekje 15 X 15
  (10 spreads)

-

DAY IN THE LIFE 4 uur
 • 480 euro incl. btw
 • 4 uur aanwezig op locatie
 • Alle foto's in hoge resolutie en één voor één zorgvuldig bewerkt zonder watermerk
 • -
 • Online gallerij waar je foto’s kunt bekijken, downloaden in hoge kwaliteit en delen met vrienden & familie
 • Vervoerskosten inbegrepen binnen een straal van 60 km
 •  
 • Cadeau: Fotoboekje 15 X 20
  (10 spreads)
Populair

-

DAY IN THE LIFE 6 uur
 • 720 euro
  incl. btw
 • 6 uur aanwezig op locatie
 • Alle foto's in hoge resolutie en één voor één zorgvuldig bewerkt zonder watermerk
 • -
 • Online gallerij waar je foto’s kunt bekijken, downloaden in hoge kwaliteit en delen met vrienden & familie
 • Vervoerskosten inbegrepen binnen een straal van 60 km
 •  
 • Cadeau: Fotoboekje 20 X 20
  (10 spreads)
nanneke torella

Hi, ik ben Nanneke

Moeder van 2 kleine aapjes en gek op fotograferen. Mijn stijl? Kinderen en gezinnen fotograferen in een relaxte situatie.
Waarom? Ik ben gek op kinderen, hun wereldje vol fantasie. Kinderen staan garant voor top foto’s. Zij zijn eerlijk en oprecht en vooral onvoorspelbaar.

 

Maar weet je…. eigenlijk doe ik het niet voor jullie. Ik doe het voor hen. Zodat als zij later groot zijn en wij oud en rimpelig, ze de pure momenten kunnen vastpakken of naar kunnen kijken in de vorm van een prachtig omlijst moment van puurheid

Nanneke Torella

MAMA | ONDERNEMER - FOTOGRAAF & GEK OP ITALIAANS ETEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Logisch dat je nog met vragen zit. Het is natuurlijk ook niet dagelijks dat je als gezin voor een paar uur een fotograaf over de vloer hebt.
In de onderstaande lijst heb ik een aantal veel gestelde vragen opgenomen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

Wat moeten we doen tijdens zo'n shoot?

Eigenlijk moet je er niet teveel bij voorstellen. Het verschil is enkel dat ik er ook ben en jullie vastleg. Doe een spelletje, bak iets lekkers in de keuken, lees een boekje, kortom doe wat jullie normaal ook zouden doen. Eenvoud levert de mooiste beelden op. Maar bovenal…. maak je geen zorgen en doe of ik er niet ben. Geniet van en net elkaar.

 

Wat als de kinderen verdrietig of boos zijn tijdens de shoot?

Ik begrijp dat je dat als ouder als vervelend ervaart. Maar als moeder van 2 kinderen weet ik hoe het gaat. Kinderen zijn nou eenmaal onvoorspelbaar. Maak je vooral geen zorgen. Ik ben zeker wat gewend. Geef als ouder vooral het goede voorbeeld door te doen alsof ik er niet ben.

Na de shoot?

Binnen 2 weken ontvangen jullie de volledige fotoreportage. Deze ontvangen jullie in de vorm van een privé online galerij. In deze gallerij kunnen jullie zelf de foto’s downloaden maar ook doorsturen naar familie.

Hoe verloopt de shoot?

Jullie kunnen mij rond de afgesproken tijd verwachten. Wanneer ik binnen ben stel ik mij kort voor aan de kinderen en ga direct van start. Echt direct. Ik kom met mijn camera binnen en begin gelijk om de tijd zo goed mogelijk te benutten. Geniet met en van elkaar en let niet op mij.

Wat is jouw stijl?

De manier waarop ik fotografeer is documentaire stijl. Het komt er op neer dat ik alles laat gebeuren en ik jullie verder geen aanwijzingen geef. Ik neem de momenten zoals ze zijn. 

Mijn vraag staat er niet bij

Heb je een andere vraag? Geen probleem. Neem gerust contact met mij op. Dan bespreken we jouw specifieke vraag. Het is van belang voor de shoot dat jullie je op je gemak voelen voor ik kom. Dat komt ten goede aan het eindresultaat.

Kijken of het klikt?